بازارچه هاي صنايع دستي سر و سامان مي گيرد

به گزارش ميراث آريا(chtn)، معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي کشور ضمن بيان اين مطلب گفت: مطالعه بازارچه‌هاي صنايع‌دستي در 30 استان کشور از سال گذشته آغاز شده است.

حسين هاتفي فارمد ادامه داد: طرح مطالعه بازارچه‌هاي صنايع‌دستي در 7 استان کشور در سال گذشته به پايان رسيد و در سال جاري طرح مطالعه مابقي بازارچه‌ها را پيگيري مي‌کنيم.

وي با اشاره به اينکه بازارچه‌هايي که در سال گذشته مراحل مطالعاتي خود را پشت سر گذاشته‌اند در مراحل اجرايي کار خود هستند، اظهار داشت: با تعيين زمين اين بازارچه‌ها مراحل کلنگ زني خود را نيز پشت سر گذاشته‌اند.

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي کشور تصريح کرد: طرح مطالعاتي بازارچه‌هاي 23 استان کشور نيز با همکاري معاونت‌هاي استاني تا پايان تيرماه به اتمام مي‌رسد.

هاتفي فارمد با بيان اينکه در بخش راه اندازي شهرک‌هاي صنايع‌دستي نيز با حمايت مسئولان استاني کارها بسيار خوب پيش مي‌رود، گفت:‌ خوشبختانه با توجه به ديدگاه خوبي که در سطح استان‌ها نسبت به رونق بازار فروش توليدات صنايع‌دستي وجود دارد، جانمايي اين شهرک‌ها بسيار مناسب صورت گرفته است.

وي در ادامه اظهار داشت: اغلب شهرک‌ها و بازارچه‌هاي تعريف شده صنايع‌دستي استان در در داخل مراکز استان‌ها در نظر گرفته شده ضمن اينکه تعدادي از بازارهاي قديمي موجود در شهرهاي مختلف کشور با مرمت در اختيار بخش هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي قرار گرفتند.

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي افزود: کمبود بازارهاي تخصصي صنايع‌دستي براي مراجعه گردشگران و علاقه‌ مندان به صنايع‌دستي کشور از مدت‌ها پيش احساس مي‌شد و طرح راه اندازي بازارچه‌ها و شهرک‌هاي صنايع‌دستي بر همين اساس شکل گرفت.

حسين هاتفي فارمد خاطرنشان کرد: در هفته‌هاي گذشته بيش از 10 مکان تاريخي کشور پس از مرمت به بازارچه‌هاي دائمي صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي به منظور رونق بازار عرضه و فروش صنايع‌دستي قرار گرفت./111

انتهای پیام/

کد خبر 1388032436